Om oss

Jobbcenter Botkyrka är ett stöd för dig som bor i Botkyrka och är arbetssökande eller vill studera.

Är du arbetssökande får du en personlig kontakt med en arbetsmarknadssamordnare och en individuell handlingsplan. Planen kan innefatta korta eller långa arbetsförberedande insatser som gör det lättare för dig att få arbete

Om du vill studera kan du söka grundläggande och gymnasial vuxenutbildning genom oss. Våra studie-och yrkesvägledare kan svara på dina frågor kring ansökan och antagning, betyg, behörighetskrav till högre utbildning, studiestöd och om arbetsmarknadsprognoser.

Om du vill studera SFI ska du komma till Jobbcenter för inskrivning. Du är välkommen på måndagar och torsdagar kl.9.00-11.00.

Två gånger om året arrangerar Jobbcenter Botkyrka i samverkan med Arbetsförmedlingen en rekryteringsmässa som hålls i Hallunda Folkets hus.

Senast uppdaterad 2017-01-04