​Botkyrka Vu​xenutbildning på Gröndalsvägen 20 ("vita huset")​​​​​​​​​​​​​

SFI - svenska för invandrare

OBS! den 25/8 flyttar SFI till "vita huset" på Gröndalsvägen 20 i Tumba. Välkommen till oss på måndag 29 augusti kl. 09.00.

NOTE! August 25th SFI moves to the "white house" in Tumba, Gröndalsvägen 20. Welcome to us Monday, August 29, 09.00.

SFI är för dig som inte har svenska som modersmål och som behöver få en grundläggande utbildning i svenska språket. Du kan läsa SFI från och med 1 juli det år du fyller 16 år.

SFI-inskrivning

För att börja läsa på SFI behöver du anmäla dig. Du som är folkbokförd i Botkyrka kommun och har ett fullständigt personnummer kan göra det genom att besöka oss på Gröndalsvägen 20, Tumba:

• måndagar kl. 09.00 - 11.00

Eller ringer 08-530 617 90 på:

• torsdagar kl. 14.00- 15.00

Obs! Begränsat antal platser.

Plats: Botkyrka vuxenutbildning, Gröndalsvägen 20 i Tumba ("vita huset")

Ta med pass eller id-kort.

Välkommen!

Bor du inte i Botkyrka kommun?

Om du inte bor i Botkyrka kommun måste din hemkommun godkänna att du läser i Botkyrka. För att få göra detta behöver du fylla i en särskild blankett  som du sen skickar till din hemkommun.

Undervisningen i SFI sker hos Botkyrka vuxenutbildning, Gröndalsvägen 20, i Tumba.

Senast uppdaterad 2016-11-23