OBS! Studievägledarna flyttar den 25/8 till "vita huset" på Gröndalsvägen 20 i Tumba

​Vuxenutbildningen på Gröndalsvägen 20 i Tumba​​

Vill du ha kontakt med en vägledare klicka på länken till höger.

Att studera som vuxen är ett sätt för dig att påverka din framtid. Du har många valmöjligheter. Beroende på vad du har för bakgrund, behov och mål med dina studier kan du hitta en kurs som passar just dig.

Botkyrkas vuxenutbildning är till för dig som behöver läsa in grundskolan eller gymnasiet, och för dig som behöver komplettera dina betyg för att komma in på universitet eller högskola. Det kostar ingenting och du kan få studiemedel.

För att vara behörig för vuxenutbildning ska du:

• Vara folkbokförd i Botkyrka kommun.
  • Sakna betyg från grundskolan, eller sakna examen eller slutbetyg från gymnasiet.

Saknar du en kurs som krävs för att komma vidare till högre studier har du möjlighet att läsa den om du saknar kunskaperna och har förutsättningar att tillgodogöra dig kursen.

Du är välkommen att kontakta våra studie- och yrkesvägledare.

Drop-in- Måndagar kl 9-12 & kl 16-18 ( Flera stycken studie- och yrkesvägledare finns tillgängliga för att hjälpa till med kortare ärenden kring studier.)

Helpdesk- Mån-ons kl 9-112 & tor kl 9:30-12 (En studie- och yrkesvägledare finns tillgänglig för att hjälpa till med kortare ärenden kring studier.)

För längre samtal kan du boka tid via vår telefontid eller vid ditt besök i helpdesk eller drop-in.

Senast uppdaterad 2017-02-21